Tipkovnica - fujitsu lifebook a514

Tipkovnica - fujitsu lifebook a514

Osnovan je 2005. godine
Notebook Računalo Kontakt Informacije

fujitsu lifebook a514

  RSS for computer part Shop » Notebook » Tipkovnica » Moj račun  |  Sadrľaj koąarice  |  Blagajna   

[96.24€] - [736 HRK]

Proizvodi na lageru. 6 mjeseci garancije
fujitsu lifebook a514 Opis :

fujitsu lifebook a514

QWERTY US

#1 cla-a514

Kategorija : Tipkovnica

Simptomi neispravan tipkovnice FUJITSU LIFEBOOK A514.

Vaša tipkovnica može biti neispravan ako neke tipke ne rade uopće kad je zbog prolivenog tekućine, te tipke su prilično blizu (AZES primjer). Štoviše, kada se tekućina teče, to je obično samo dio FUJITSU LIFEBOOK A514 tipkovnici ne rade više.

Budite oprezni, ako sve tipkovnica više ne radi, to može biti samo interkonekciji je dislociran ili kada FUJITSU LIFEBOOK A514 matična ploča ima problem.

Ako tipke držati ili potonuti zla, prije nego u potrazi kupiti tipku za uklanjanje mehanizam i razumjeti ono što je pogrešno (učinite to nježno).

Tipkovnica izbor.

Tipkovnica FUJITSU LIFEBOOK A514 sadrži reference na leđa, to je pametno da provjerite ove reference su slični s vaše iako FUJITSU računalni model može imati nekoliko različitih marki kompatibilnom tipkovnicom. Također provjerite svoju boju i jezik kao reference za ista to ne znači svoj jezik.

Promjena tipkovnicu

U većini slučajeva, jedan ili dva vijka koji drže tipkovnici FUJITSU LIFEBOOK A514 leđa računala FUJITSU, sve se ošišan iznad tipkovnice blizini trake (plastični shell) ili postoji gumb za napajanje, samo morate tipki s ravnim odvijačem biti u mogućnosti da bi učinio (to nježno) U drugom slučaju je potrebno ukloniti gumb bend napajanje jer umjesto isječke, vijcima vam.

Tada ćete samo morati unclip s izvija tipkovnice konektora. Upozorenje, nemojte ukloniti priključak okomito! Možete oštetiti priključak na matičnoj ploči i interkonekcijskog FUJITSU ne to učiniti opet.

Prije rastavljanja FUJITSU LIFEBOOK A514 testirati svoje računalo s tipkovnicom izašao, to će biti nesretni vidjeti svaki trag sukoba.

Savjeti koristiti

Izbjegavajte pod svaku cijenu imati kapacitete tekućine pored tipkovnici ili čak i jesti preko vašeg računala FUJITSU LIFEBOOK A514, to je također pametno oprati ruke kada koristite tipkovnicu je većina prljavi i bakteriološki računalo. Sve u slučaju bolesti ne dirati ako je vaša obitelj vratiti na korištenje ili najbolje tek nositi rukavice (posebno za očuvanje male djece malo krhke).

Također je potrebno da mačke ne nastaju iznad dlačica u uspostavi mehanizama. Konačno znamo da djeca vole da uklonite tipke, ali to učiniti s takvim nasilja koje su slomiti mehanizam pritiska iz vašeg laptopa FUJITSU

 fujitsu lifebook a514


Novi proizvod.
Popis kompatibilnih referenci

a5i4 a5l4 as14 0werty owerty cia-a5i4 cia-a5l4 cia-a514 cla-a5i4 cla-a5l4 c1a-a5i4 c1a-a5l4 c1a-a514 cla-as14
  Pretraľivanje


 
6 mjeseci garancije


Dostava: 5 dana
  Koąarica  
0 proizvoda