-

-

Osnovan je 2005. godine
Notebook Računalo Kontakt Informacije

  RSS for computer part Shop » Dostava i povrat proizvoda Moj račun  |  Sadrľaj koąarice  |  Blagajna   
Dostava i povrat proizvoda Dostava i povrat proizvoda


Uvjeti prodaje (automatsko prevođenje google)

Ovi uvjeti prodaje su sklopljeni između tvrtke Brakstar. prijestolnica 1800 € je sa sjedištem na 2 rue de Coulon - Gracay 18310 (Francuska), registriran kod Trgovačkog i sudski registar pod brojem Bourges 485 013 809 RCS Bourges, i bilo koja osoba ili osobe koja želikupnja putem internetske stranice LLC BRAKSTAR. Ovi uvjeti prodaje definiraju ugovorni odnos između kupca i Brakstar i uvjeti primjenjuju se na sve kupnje su kroz trgovački stranice Brakstar da kupac bilo profesionalno ili potrošača.
Stjecanje dobara ili usluga putem ove stranice podrazumijeva prihvaćanje od strane kupca u ovim uvjetima i odredbama.
Ovi uvjeti će prevladati nad bilo kojim drugim općim ili posebnim uvjetima nije posebno odobreni Brakstar
Brakstar zadržava pravo izmjene uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku. U tom slučaju, uvjeti će biti onih koji su na snazi ??na datum narudžbe od strane kupca.

Karakteristike robe i usluga

Proizvodi i usluge koje nude su one navedene u katalogu objavljen na stranici Brakstar
Ti proizvodi i usluge nude se ovisno o raspoloživosti.
Brakstar je recikliranje računalna tvrtka, to znači da su svi proizvodi koriste, nakon što je već bio korišten (testiran i zajamčena 6 mjeseci).
Svaki proizvod je popraćen opisom danim od strane dobavljača; za neke od njih, s oznakom DF, kupac može imati pristup do dobavljača dokumentacije.
Katalog fotografije su što točniji, ali ne mogu osigurati savršenu sličnost s proizvodom, osobito s obzirom na boju.

Cijene

Cijene navedene u katalogu su cijene izražene u eurima, uzimajući u obzir PDV-a koji vrijedi na dan nalogu; svaka promjena stopa će se odraziti na cijene dobara ili usluga.
Brakstar rezerve za promjenu cijene u bilo kojem trenutku, osim što su cijene navedene u katalogu na dan kako bi primjenjivat će se samo na kupca.
Cijene uključuju (ili isključiti) trošak obrade narudžbe, prijevoza i isporuke ako se održati u zemljopisnim područjima navedenim u nastavku.

Zemljopisno područje

Prodaje online proizvoda i usluga predstavljenih na ovim stranicama je za kupce koji borave u Francuskoj.

Kontrole

Kupac koji želi kupiti proizvod ili uslugu mora:
- Ispunite obrazac za identifikaciju koja pokazuju sve tražene podatke ili davanje broj kupaca, ako ih ima;
- Ispunite obrazac narudžbenicu daje sve reference proizvoda i usluga;
- Potvrditi nalog nakon pregleda;
- Uplatite kao što je predviđeno;
- Potvrdili narudžbu i plaćanje.
Potvrda naloga podrazumijeva prihvaćanje tih uvjeta prodaje, u znak priznanja koja savršeno znanje i odricanje od vlastitih uvjeta kupnje ili drugih uvjeta.
Svi podaci snimljeni i potvrdio važeći dokaz o transakciji. Potvrda vrijedi potpisivanje i prihvaćanje transakcija.
Prodavatelj će e-mail potvrdu naloga zabilježen.

uvlačenje

Kupci, neprofesionalni pojedinci, imaju hladi razdoblje od sedam dana od dana dostave njihova bi se vratiti proizvod prodavatelju za razmjenu ili povrat novca, bez kazne, osim troškova povratak.
Vraća se mora izvršiti registrirana na Brakstar 2 Rue de Coulon 18310 Gracay roku od maksimalno razdoblje od 7 dana od dana primitka naloga.
Proizvod mora biti u istom stanju poslan države. Provjera statusa ugovora zaključenog s fotografija snimljenih tijekom puštanja na lageru.

Uvjeti plaćanja

Cijena plaća se u red.
Plaćanje će se izvršiti putem kreditne kartice; oni će se realizirati kroz siguran PayPal ili Payzen (Lyra Networks) koje koriste SSL (Secure Socket Layer), tako da se informacije prenose šifrirana pomoću softvera i ne treća osoba može čitati u tranzit na mreži.
Račun kupca će biti terećen kad bi se prihvatila ili usluge dostupne i količina robe ili usluga koje se pružaju ili preuzeti.
Na zahtjev kupca, to će biti poslana papirnati račun iskazan PDV.

isporuke

Isporuke se vrše na adresu navedenu u cilju da se može biti samo na području dogovorenog.
Rizici su snosi kupac u to vrijeme je roba napustila prostorije Brakstar U slučaju oštećenja tijekom transporta, prigovor mora biti podnesen od strane prijevoznika roku od tri dana od poroda.
Rokovi isporuke su samo za ilustrativne svrhe; ako prelaze od trideset dana od reda, ugovor se može raskinuti i plaća kupac.
Ako paket ili pismo su oštećena, a proizvod, to će biti neophodno podnijeti zahtjev i pružiti nam laposte bon za razmjenu ili povrat novca.

Jamstvo

Svi proizvodi isporučeni od strane prodavatelja imaju zakonsko jamstvo predviđeno člankom 1641 Građanskog zakonika.
U slučaju nepoštivanja nekog proizvoda, može se vratio na prodavatelja koji će razmijeniti ili povrat novca.
Sva potraživanja, zahtjeva za zamjenu ili povrat novca mora biti izvršena putem pošte na adresu: SARL Brakstar 2 Rue de Coulon Graçay 18310 u roku od trideset dana od dana dostave.
Na kontrolu pogreške poslovnog kupca, i ovaj će biti ponuđen na trgovinu dionicama prošle ili bilo primjereno.
Sve matične ploče se prodaju mora biti instaliran od strane profesionalne elektronike. Ne jamstvo se primjenjuje u slučaju električnih problema na matičnoj ploči, ako kupac nije IT tvrtka, sposobna iznijeti dokaze (fakture, certifikat) koji manipulacija je učinio profesionalni elektronike .

Odgovornost

Prodavatelj, u procesu prodaje online vezan samo uz obvezu; njegova odgovornost ne može se smatrati odgovornim za štete nastale iz uporabe Interneta, kao što su gubitak podataka, sjeckanje, virusa, break usluge ili drugog neplanirane probleme.

intelektualno vlasništvo

Svi elementi web Brakstar su i ostaju ekskluzivni intelektualno vlasništvo Brakstar
Nitko ne smije se reproducirati, koristiti, ponovno poslana poruka, ili koristiti u bilo koju svrhu, makar i djelomično, elementi stranice su softver, vizualni ili zvuk.
Svaki pojedini link ili hipervezu strogo je zabranjeno bez prethodnog izričitog pristanka Brakstar

Osobni podaci

Prema zakonu koji se odnosi na podatke, datoteke i slobode 6 siječnja 1978, koja sadrži informacije o imenima kupaca može biti predmet automatizirane obrade.
Brakstar Ni u kojem slučaju dostavit će informacije prikupljene ima poslovne partnere.
Korisnici imaju pravo pristupa i ispravljanja podatke o njima, prema zakonu 6 siječnja 1978

Podnošenje - Dokaz

Brakstar Arhiva narudžbenice i račune na pouzdan i trajan kao pravi primjerak u skladu s odredbama članka 1348 Građanskog zakonika.
Registri iz Brakstar će se razmatrati od strane stranaka kao dokaz o priopćenjima, narudžbe, plaćanja i transakcija između stranaka.

Rješavanje sporova

Ovi uvjeti on-line prodaje podliježu francuskom zakonu.
U slučaju spora, nadležan je dano na nadležnim sudovima u Bourges, unatoč višestrukim optuženika ili jamstvom.

Nastavi
  Pretraľivanje


 
6 mjeseci garancije


Dostava: 5 dana
  Koąarica  
0 proizvoda